Doplnili sme kolekcie dámskych a pánskych peňaženiek - časť II.

Niektoré dizajny sme mali dostupné len na Micro wallet peňaženkách. Pretože boli medzi vami veľmi obľúbené a pýtali ste sa aj na Slim wallet verziu, doplnili sme sortiment podľa vášho želania.

Odteraz si môžete vybrať až desať dizajnov, ktoré sú v Micro aj Slim wallet verzii.

Geometric Abstraction

Dámska peňaženka, pánska peňaženka. Plne farebná, zábavná a neprehliadnuteľná. Micro wallet aj Slim wallet verzia majú RFID ochranu platobných kariet.

Red Room

Červený dizajn stvorený pre dámy. Červená farba navyše priťahuje a orhcaňuje bohatstvo. Peniaze a údaje na kartách ochráni RFID ochrana, ktorú majú obidve verzie dámskej peňaženky. Autorkou dizajnu je Kelly Belter.

Secret Identity

Byť nenápadný, splynúť v dave a popri tom si ísť za svojim cieľom. To býva zmyslom utajenej identity. Tieto dámske a pánske peňaženky sú presne také: dizajn nie je výstredný, ale ani extrémne nudný.

Rainbow Cap

Tento dizajn je naozaj do pohody. Jeho tvorcom je Thomas Gaudinet z Francúzska. Unisex Slim wallet a Micro wallet peňaženky sme vytvorili tak, aby vyhovovali modernému človeku po všetkých stránkach.

Nevybrali ste si?

Pozrite si všetky dizajny dámskych či pánskych peňaženiek. V eshope ich máme viac ako 150. Ak si chcete peňaženky vyskúšať a pozrieť na vlastné oči, navštívte niektorú z partnerských predajní. Ich zoznam a mapu nájdete v časti Kontakt.


Napíš reakciu

Upozornenie: Tvoju reakciu uverejníme až po kontrole moderátorom.