Darčeky pre muža. Aké sú možnosti?

Vybrať dospelému mužovi darček nie je vôbec jednoduché. Je jedno, či hľadáte darček pre vášho otca, brata, syna alebo manžela. Vždy sa nakoniec ukáže, že:

  • všetko si už kúpil,
  • všetko, čo potrebuje alebo chce, už má,
  • to čo nemá a chce je super drahé.

V tejto situácii prichádzajú na scénu opäť tie otrepané nápady. Nejaký alkohol, ponožky, papuče alebo domáce oblečenie. Ale naozaj to musí skončiť vždy takto? Aké sú ďalšie možnosti?

Čo kúpiť mužovi na Vianoce alebo narodeniny

Skúste sa pozrieť trocha "za roh" a nedajte sa zlákať tou jednoduchou cestou. Nefalšované prekvapenie v jeho tvári, že nakoniec nedostal znova ponožky naozaj stojí za to. Tu sú naše tipy.

Sada náradia

Ak máte doma dlhoročného kutila, tažko nájdete v jeho dielni niečo, čo by mu vyslovene chýbalo. V tomto prípade je sada náradia mimo hru. Ale nie každý muž je manuálne zručný a vybavený základným náradím. Možno je váš partner tým typom, ktorý ku každej maličkosti volá majstra - odborníka. Na jednu stranu je správne, že každý robí to, čomu rozumie. Má to však háčik. Remeselníci majú príliš veľa práce, pretože ich je na trhu málo. Vďaka tomu rastie čakacia doba aj cena každého zásahu.

Kúpte mu sadu náradia a povzbuďte ho, aby skúsil vyriešiť tie najmenšie problémy v domácnosti sám. Uvidíte, že sa tento darček "minie" a postupne bude po kufríku s náradím siahať častejšie. Poznám to z vlastnej skúsenosti.

Tie najlacnejšie sady náradia začínajú na cene 27 € a obsahujú všetky základné nástroje - kladivo, kliešte, vodováhu, meter, nožík, imbusové kľúče a gola nástavce.

Kniha

Nikola Tesla - Záhady a rébusy

Nemám na mysli ani romantickú knihu, ani detektívny román a dokonca ani dielo klasickej literatúry. Prekvapte ho knihou, ktorá trafí po hlavičke kliniec jeho záujmov.

Sleduje v televízii rád dokumenty o staviteľských chybách? Kúpte mu knihu o architektúre. Prípadne niečo konkrétnejšie z tejto oblasti - knihu o mostoch, priehradách, mrakodrapoch. Možností je naozaj veľa.

Bavia ho záhady a tajomno? Neurobíte chybu, ak si vyberiete z tohto zoznamu. Možno ho viac lákajú záhady mystické ako tie technické. Skúste hľadať mystiku, duchovno a podobne.

Aktuálna ponuka kníh je naozaj široká, takže nech už obdarovaného zaujíma čokoľvek, vždy sa vám podarí nájsť kniha, ktorá sa danej téme venuje.

Peňaženka

Existujú dva typy mužov. Tí, ktorí nosia bankovky len tak vo vrecku. Kedykoľvek idú platiť, vytiahnu guču bankoviek, zaplatia koľko treba a odchádzajú. Možno to na prvý pohľad vyzerá frajersky, ale povedzme si pravdu. Nie je tomu tak. K dospelému mužovi patrí, okrem vyzretosti, aj určitá elegancia. Mal by byť slušný, upravený a správať sa adekvátne svojmu veku. To je tá druhá skupina mužov. Keď prší, má pri sebe elegantný dáždnik. Keď ide platiť, vytiahne peňaženku, v ktorej má bezpečne a prehľadne uložené bankovky, platobné karty a prípadne doklady.

Ak sa vám v hlave práve vynorila predstava nudnej, koženej peňaženky v čiernej alebo hnedej farbe, rýchlo ju odožeňte preč. Darčekom, ktorý ho určite prekvapí, je peňaženka, ktorá:

  • je ekologická,
  • je extrémne ľahká a tenká aj keď je plná,
  • je odolná voči vode a roztrhnutiu,
  • má RFID ochranu platobných kariet,
  • má elegantný ale nie nudný dizajn.

Vybrali sme dva najobľúbenejšie dizajny z kategórie pánskych peňaženiek. Fialová peňaženka má priestor na bankovky a až 16 kariet. Tá menšia, je len o 0,3 milimetra hrubšia ako platobná karta. Napriek tomu pojme až 8 kariet a bankovky.

Klasická veľkosť

Minimalistická veľkosť

 

BONUS: Darčeková karta

Ak si netrúfate vybrať z desiatok dizajnov, alebo neviete, ktorá veľkosť bude najvhodnejšia, máme riešenie. Kúpte mu darčekovú kartu a on si vyberie sám. Karta má nekonečnú platnosť, môžete si zvoliť výšku jej hodnoty a dá sa použiť na viac objednávok.


Napíš reakciu

Upozornenie: Tvoju reakciu uverejníme až po kontrole moderátorom.