3 možnosti, ako mať kreditky vždy poruke

Ak si ten typ človeka, ktorý uprednostňuje platbu kartou pred naháňaním drobných vo vrecku, skôr či neskôr sa budeš obzerať po púzdre na karty. Púzdro na kreditné karty je minimalistickou alternatívou ku koženým peňaženkám. Je atraktívnou voľbou pre tých, ktorí sa hotovosti vyhýbajú, kde sa dá. Zároveň je púzdro na karty ľahšie a vo vrecku zaberá menej miesta ako klasická peňaženka. 

Najlepšie púzdra na kreditné karty

Keď ľudia hovoria o púzdre na karty, myslia tým jednu z dvoch vecí. Tou prvou je púzdro z tenkého materiálu, často priesvitné, do ktorého sa zmestí jedna karta. Druhým typom je púzdro, ktoré v podstate nahrádza peňaženku a zmestí sa doň niekoľko kariet. 

Pred tým ako sa rozhodneš, ktoré púzdro je pre teba najlepšie, zváž tieto možnosti.

1. Micro wallet peňaženky

Púzdro, ktoré svojmu názvu Micro nie je nič dlžné. Rozmery o pár milimetrov väčšie ako majú platobné karty, hmotnosť len 17 gramov. Ak hľadáš minimalistické riešenie a RFID ochranu, sú ním peňaženky typu Micro wallet. Vyrobené z odolného, 100% ekologického materiálu šetria nielen miesto ale aj prírodu.

Napriek ich hrúbke, len 13 milimetrov, uložíš do micro wallet peňaženky až 8 kariet a bankovky. Inými slovami, tieto peňaženky sú síce malé ako platobná karta, ale ponúkajú oveľa viac možností ako jednoduché púzdro na kartu.

 

Micro wallet peňaženka

 

 

2. Slim wallet peňaženky

Trochu väčšie ako peňaženky Micro wallet, ale stále veľmi priestorovo úsporné. Sú elegantným riešením pre človeka, ktorý potrebuje trochu viac priestoru na karty a hotovosť, ale zároveň nechce nosiť tradičnú objemnú peňaženku. 

Rozmery 8.25 × 9.9 centimetra, vodeodolný, ekologický materiál a kreatívna potlač. To sú vlastnosti, ktoré robia zo Slim wallet peňaženiek najpredávanejší sortiment eshopu.

 

 3. Peňaženky na telefón

Mobilný telefón máme obyčajne stále pri sebe. Možno by si mohol zvážiť kúpu peňaženky na telefón. Zvyčajne majú priestor na 3 - 6 platobných kariet a ďalšiu prepážku na účtenky / bankovky. Je to funkčné a praktické riešenie, ale aj nebezpečné. Vystavuješ svoj telefón zvýšenému riziku krádeže, pretože zlodej okrem telefónu získa aj tvoje karty a peniaze.

Ako si teda vybrať?

Každý musí zvážiť pred kúpou púzdra alebo peňaženky svoje požiadavky individuálne. Nájsť taký produkt, ktorý sa mu páči po estetickej stránke. Klasické púzdra na karty bývajú v neutrálnych farbách - hnedé, čierne, béžové alebo sivé. Ak hľadáte zaujímavejšie vzory, značka Paperwallet ponúka dizajny od umelcov z celého sveta.

Nezabúdaj ani na pohodlie. Púzdra na karty z platu alebo kovu pri nosení vo vrecku nie sú úplne pohodlné. Dokonca aj niektoré väčšie kožené púzdra už pri chôdzi a najmä sedení vo vrecku doslova zavadzajú. Ak nosíte peňaženku vo vrecku, pružné Paperwallet peňaženky, sú jasnou voľbou.

Navyše, mnohé z peňaženiek chránia tvoje peniaze na kartách pomocou RFID ochrannej fólie.

 


Napíš reakciu

Upozornenie: Tvoju reakciu uverejníme až po kontrole moderátorom.