Revolúcia v nosení pánskej peňaženky

Pozrime sa pravde do očí. Veľké a hrubé peňaženky v zadnom vrecku nohavíc sú vecou minulosti. Moderný muž hľadá pohodlie, komfort a štýl.
Všetky tieto body, spolu s jednoduchosťou a ekologickým nádychom, presne sedia na pánske peňaženky Paperwallet. Pretože, ak je hlavnou úlohou peňaženky "strážiť" vaše osobné veci, našou úlohou je neuspokojiť sa obyčajnou tenkou peňaženkou.

Prichádza peňaženka do predného vrecka

Vyťahané zadné vrecko jeansov pôsobí lacno a neupravene, peňaženka v ňom deformuje zadok a pri sedení zavadzia. Naopak dokonalým módnym doplnkom je peňaženka, ktorá nielenže uchová vašu hotovosť, karty a doklady v bezpečí, ale väčšina ľudí si ani nevšimne, že ju nosíte.

Takmer všetky peňaženky Paperwallet môžeme označiť ako peňaženky vhodné do predného vrecka. Môžete si vybrať z viacerých štýlov, presne podľa potrieb.

Micro a praktická

Začnime tou najtenšou, Micro wallet. Táto peňaženka meria len 6.1 centimetra, je o 0.3 milimetra hrubšia ako kreditka, je ekologická a odolná voči vode aj roztrhnutiu. Nenechajte sa však zmiasť jej rozmermi - má priestor pre 8 kariet, bankovky a integrovanú RFID ochranu.

Micro wallet - super tenká peňaženka
Funkčné možnosti dámskych a pánskych peňaženiek Micro wallet

Zobraziť všetky Micro wallet

 

Tenká a pritom plnohodnotná

Hľadáte trochu viac miesta v peňaženke bez toho, aby vám vo vrecku nohavíc pribudlo príliš veľa váhy? Slim wallet môže byť riešením práve pre vás. Takmer štvorcový formát s maximálnou šírkou 9.9 cm a hmotnosťou len 24 gramov je pohodlným doplnkom do predného vrecka. Miesto pre 12 kariet a množstvo bankoviek či bločkov z nej robí minimalistické riešenie, vďaka ktorému bude váš svet usporiadaný.

Klasická veľkosť a predsa nezavadzia

Tretia možnosť, peňaženka typu Flat wallet, je len o 25 milimetrov širšia ako Slim wallet. Vďaka premyslenej konštrukcii má však priestor až pre 18 kariet či dokladov, hotovosť a rôzne papieriky. Zabudovaná RFID ochrana udrží vaše peniaze a údaje v bezpečí. Pri nosení v prednom vrecku dokonca nenaruší váš vzhľad.

 

Bez ohľadu na to, ktorá z týchto peňaženiek nakoniec skončí vo vašom prednom vrecku, vieme, že s ňou môžete ísť kamkoľvek. Či už vás osud zaveje do prírody alebo na červený koberec, na rande alebo do kancelárie, tenká peňaženka bude pohodlným doplnkom. Všetky pánske peňaženky sú vhodné aj do predného vrecka, stačí si len vybrať.

 

Pozrieť pánske peňaženky


Napíš reakciu

Upozornenie: Tvoju reakciu uverejníme až po kontrole moderátorom.